Thursday, 7 February 2013

wedding

oh abg aku nak kawen hujung bulan ni..
memandangkan majlis perempuan dan lelaki sekali so aku pun turut sibuk utk membusykan body hehee..
tp aku rase aku busy bertanye je sbb semuanye kakak ipar aku da siap kan yeayyy!!

aku keciwa sebenarnye tak dapat nk buat hantaran utk abg aku sbb mak da hired kawan2 die senyap2 tanpa pengetahuan aku..huwaaa
musnah harapan nak gune fresh flower.. almaklumla mase kawen dulu tak dapekk pakai fresh flower kan..
mak cakap "ko sibuk jage je la anak ko tu" ..
"mak la tolong jage budak kecik tu meh sini org buatkan.. drp bayar org lain buat baik bagi org duit tu kan" hahaa ini  aku ckp dlm hati je..
takpe2 kite tengok hasilnye mcm mane kan..

kakar ipar aku ckp centrepiece takde lagi tengah cari idea..
wahh aku terus membayangkan diri aku busy buat bende2 tu.. hahaa nak buat!
tp kan zaman aku kawen dulu mane ade semua bende tu..
sekarang macam2 ade..
dessert corner la.. guestbook la.. bla bla...
sweet tau kalau pakai guestbook.. boleh simpan buat kenangan sampai anak cucu
aku dulu simpan wish card je yg orang bagi.. sampai skarang aku simpan & InsyAllah smpai bila2 pun..
laki aku ckp aku over hadiah tak bukak tak gune tp wishcard simpan elok2 (tetibe lupe mane aku letak)


ok nak sambung buat keje sbb daku masih di ofis dgn bunyi aircond yg memekak tp tak sejuk buat aku sakit kepale sgt smpai aku termuntah sorry aku bukan mengandung nye hehee

eh tapi best kan busy buat preparation mase kawen.. aku kaaaaaaaaaaaaangen bangat saat2 itu.. 

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete